| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
kalau kopi tanpa susu macam mana? @Thor vs Giant Frost
Monday | 8:52 PM

mood : SELAMAT HARI CIKGU !


saya hadiahkan sepatah pantun budak baru belajar, untuk semua guru saya yang mengajar budak yang bernama Norhartinie Adnan ini dengan sabar dan tak pernah putus asa ! :



apalah kopi tanpa susu,
apalah tv tanpa drama,
apalah murid tanpa guru.
Selamat hari guru!

< kantoi copy paste ayat..haha..saya ubah okey! hehe

smalam..dapat n sempat jugak layan satu movie..tu pun nasib baik dpt abang macam chong kan? hihi..dia bawak tni pegi tengok citer THOR kat Bukit Raja...best layan! mmg tak rugi..walaupun, at first cam "alaa...tni tak minat ar citer violent tambah2 perang dunia.."..lebih kurang 15 min lepas tu " eh, bes gak citer ni..layann"..



jalan cerita dia agak menonjol and mmg best laa..tni mmg syorkan korg tengok smpai habis k..cecube..hehe..
tp, PG 13 eh..! kuikui

p/s : first time, tahun ni tak bagi cikgu-cikgu hadiah semangat ! :(



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome