| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Dedicated to u, my dearest cher, Nor Yusra !
Saturday | 1:53 PM

 ASSALAMUALAIKUM..n haiii n bubbyeee :)



milik siapakah gadis ini? wajahnya montel dan cute sekali~
wahh..terkuar sore sudirman larr pulak dahh..hihi


anyways, guys..ni lah dia, kakak ipar tni yang bongsu! hahaa..ops..eh, ko nih tni,.ntah pape lahh..nanti kang kene hambat dgn batang penyapu kat mak dio..aduyaii~
okeh2..soriii my dearest tcher..im very2 terpegun dgn kecantikan semulajadi tcher, so, sape2 pon mengaku, awek cantik nii girlfren dy..hehehe..

hmm..ekceli, sedih gak nk cerita kat korg ttg awek shantek dalam gambar nii..dy ckgu prktikal je skolah tni...dahlaa mengajo dua bulan je kat sini..tak sempat nk kenal secara mendalam lagi, dah nk pi..(slang kedoh..hihi)..ckgu nii name dy YUSRO..ops..NOR YUSRA..dy mengaja subjek math tni...

bes dy mengaja..wlaupun, kdg2, kawan2 tni asyik, "apo ko bondo laa eden cakap?"..kitaorg semua takes that mcm nk mempelajari slang org2 kat malaysia nih hah..tak ke spesel kalau kite dpt ckp sume slang kat malaysia nii..dari semenanjung, smpai ke sabah n sarawak ! bes kan?

oke, berbalik kepada cikgu tni yg tecinta kat atas uh, hari ni dia dah nk tolak pi balik kg dia dahh..bengang oh sbb tak sempat jumpe dia buat last time hari khamis baru nii..dah laa exam math susah gile..

so, my pesanan to cher Yusra, kalau dah baca entry tni yang ni, 

"Tcher, nnti mai kelantan, bgitau la tni..nnti tni bawok cher pi jenjalan seluruh kelantan ni hah..bes travel agency punyer kalau dgn tni!..hihi..kim salam eh kat neg. Kedah..dah lamo tak pi.."

p/s : tcher, nnti kalau daapt jodoh..habak mai naa..tni dah doa dpn multazam dah :)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome