| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
ape..quot? qoet? quoott?
Monday | 8:55 PM

Assalamualaikumm..

ekceli, hari nii..dalam sejarah lak gua tak pandai sebut aa..yang biase gua sebut, quot? qote? quut? qoot? ape? haa..quote? ye lah tu kot..gua? tasik pon ade kat sini..hah? pe aku ckp ni? aku?

ok..tak payah nk serabutkan kepala korang dengan pembukaan entri kat atas..sebenarnya, esok 31st of may kan? kenapa eh? special gile tarikh kat atas..kenapa? Prince William kawin dengan tni ke? cih, rupanya tni tak de modal jugakk malam nii..kehkeh..tapelaa...nanti lepas kawen, carik modal bebanyakk..eh..kawen? (nabil ke?)

alamak...fuu..biarkan2..just nk cakap esok 1st anniversaryy kitaorg...cepatlaaa pkul 12...nak bermadu asrama nii..asrama? hihi..menggeletar lak tangan nak taip entry nii..aduyaii..dengan sape lak anny tni ni..ngan Prince Williammm??

tadi, punyer laa layan citer Pengantin Remaja n Nora Elena...agak2 nyer sampai tak tni ke tahap tuu? hihi..sory tagal lak hari nii..tagaltagal...sengallll ~

okeh, just nk cakap, imam muda kan..sape yang menjadi pilihan hati rakyat malaysia? tni suke sume..dah melalak dah butir mata tengok imam2..sume ade bakat, tapi still tak confident nak asah bakat tersebut..apa slhnya kann, kalau kita asah bakat untk sesuatu yang dapat memberatkan timbangan ke arah kebaikan? hmm..bes lak citer sal akhirat nii :)

p/s: layan jelah quot kat google n dodol..eh eh eh..quote! doodle lar sengett! >.<


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome