| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
well done, fren! awk dah sakitkan hati!
Friday | 11:50 AM

Assalamualaikum..guyys..(suare agak tak brape nk hmm..buat pape2..)

guys, sedih gile kan kalau kawan baik kita buat semberono dgn kita? ekceli, siapalah tni kan, nak di jadikan kawan baik diorg..tni ni, bukan setaraf dyorg..dyorg kwn dari kecik same besa ulat bulu, sampaila besa mcm gajah..well, tni ni dtg selepas gjh2 tu, nk meningkat lebih besar lagi.. jadi, mcm ni yg tni layak trima dari diorg?
(maaf gajah, terpaksa guna perumpamaan ini..teett..) 

dyorg tukar kelaab tak bgitau tni, bila tni nk pnjelasan, salah sorg dyorg just ckp, "sy bnyk doh buat saloh dgn dy nii(suspek utama), jadi sy nk tebus balik".. eh awk, awk..sy nih, awk tak rajin buat salah? even, tni dah maafkan dyorg, dyorg ingat tni terus tak ade perasaan ka?

 mmg betul the most important ingredient in this recipe of life, just dont make the semberono!

oke lah, guys..ini adalah luahan hati seorang sahabat, yg tidak mengerti persahabatan itu ditepuk sebelah tangan..

p/s : im just talking about them all day, but they all just make semberono with me..what the mouth! >.<



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome