| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Welcome back Mas!
Thursday | 10:39 PM

'alhamdulillah..syukur kat Allah yg mengizinkan aku untuk bernafas kat bumi yg penuh satu seribu misteri. indahnya kota haram mu. nilainya amat tinggi bagiku. air zam-zam adalah sebaik-baik dan paling mujarab berbanding air-air yg ada di muka bumi ini. - n.a '

assalamualaikum ya kawan2. bahase tni pon dah macam arab kan..gagagaga..biase le..lame sangat menetap kat bumi arab tu.. agak2 dapat 'a' la kot ba tni exam nnti..heee..

gamba2 tni time duk mekah al-mukarramah and madinah al-munawwarah tak dapat di update lagi atas sbb kamera yg tni gune tu, kamera sister in-law punyer..so, mybe next2 week la tni tnjuk..

mmg aman, tenang, rase nak mati, tapi nak msuk syurga..kaabah tu ade lambang syurga yg Allah janjikan untuk umat Nabi Muhammad SAW yg beriman kpdNya..so, tni mmg tekad..nak jadi sorg wanita, anak, adik, pelajar, isteri (yakkk..taklaa..seksok, kawen jugak kan..ngeh ngeh) yang beriman dgn rukun Islam dan rukun Iman yg telah ditetapkan..insyaAllah...

so, gumbira tak tni dah update nii? hee :)


tengs sesangat sape yg komen dah doakan tni supaya selamat pergi dan balik..amin!..

p/s : rindu MAS ! bukan orang..! negara Malaysia yg tecinta sesangattt..!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome