| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Korg Tak Malu ke Post Entry Mcm ....
Tuesday | 10:46 PM

Assalamualaikum guys..hari nii tni ter-rajin pulak nak post 2 entry sekali gus!
mmg tak dapat ditahan nafsu-ku untuk menulis, nak mengadu kat korg..(alaa bucuk-bucuknye bunyi)

kdg2, korg perasan tak,akibat terlalu obses dgn dunia belog, dapat jugak membawa padah kan? korg setuju tak? tadi, lebih kurang 5 min sblum tni post entry ni, tni ade la singgah satu blog nii..mencarut betul..ingin tni katekan disini, mmg setuju, (waa..skema-skema) your blog, u decide..

but jgnlaa..terlebih..nak ajar, ok, its up to korg..but kalau sesaje je nak dpt perhatian & dpt komentar, tak payahla..better tulis yg somthing good..

 words are powerful!

mase tni pg tanah suci about 2 weeks ago, tni dapat thu, tak der dlm garis panduan Islam untuk kita menyampaikan somthing yg lebih..u know what i mean kan? mcm lebih2..stakat belajar ttg bio oke la..

tpi satu perkara la tni setuju but even setuju, (berbelit, ni sebab saya suka BM - skema lagi) tak pyhla kita nak ceritakan sume benda kan, scara umum pulak tu..bukan sume org yg bace tu, org perempuan..tapi dia ade ckp malu..but dah thu malu tu, tak pyhla tulis pasal tu kan?..its better kalau die ckp dgn besties dy ke..

hm..so, korg tahu tak, kekadang bukan blogger malaysia je yg melawat blog kita..org luar pun ade jugak..wlaupun diorg mybe tak phm ape yg kita tulis tapi kkdg...blogger nii suke gune perkataan yg mencarut dlm bhsa inggeris, lebih tepat lg, bhasa omputeh..hmm..(tuulaa keburukan english education~)

p/s : its true, lelaki mmpunyai 99 akal 1 nafsu dan wanita mmpunya 99 nafsu 1 akal..tapi mesti ade sbbkan Allah cipta kita mcm tu? tak payah nk pertikaikan lagi..dah tetap..


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome