| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Budak Form 2 Kene Amuk, ape kes?
Sunday | 8:49 PM

haa...Assalamualaikum diberi tanda tni nak tulis entry..okeh , besaba besaba..hehe

ekceli, hari nii ade perhimpunan..tak hujan, tak panas..tetibe je, kawan2 tni yg dikasihi dan disayangi sekalian..kene lak tempias pengetua yg terhormat..ye la kan..entry sblum ni kan, tni dah ckp yg sekelas tni fail kecuali sorg..sape sorg tu? ehem ehem..(suare belakang : saya la!)

okeh, pengetua mmg mengamuk la kan.. kalau tni yg jdi dia pon, mmg bebudak sume nih kene amukkan ku laa...tahu tak peratus lulus berape?..29.*% je..sikit gile kan?hmm..ekceli,tak kanla tak pelik..bukan sorg fail, 29 org yg fail..so, jgnlaa pandang kitaorg sebelah mate..tak semestinya silap pelajar yg diorg fail..mybe sistem guru mengajar tak boleh pakai atau pelajar tak nak amik subjek tu..ye laa..yang fail tuu sumenye subjek arab..

well, minggu depan kelas kitaorg kene jumpe pengetua..dapat jugaklaa nak rase bilik 'ekond' tu kan?haha..oke, now, someone ckp tni berubah sejak balik dari umrah hari tu..hmm..berubah ke arah mundur ke bawah atau semakin baik, alang2 nak jadi ustazah ni?..hehe..btw, mmg tni nk berubah, tapi tni nak jadi semakin baik..tak kira la untuk diri sendiri, mahupun orang lain..

tahun depan PMR..last year laa PMR diadakan..kenapa nasib bebudak yg lahir 1997 nii tak berapa baek hah?..dahlaa kitaorg telepas kelas bahasa arab time skolah rendah dulu..pastu adik2 yg setahun muda pada kami, dah tak payah amik exam PMR aka tahun 2013..SAKIT KEPALA tau kome!


haa..USOP WILCHA pon sakit kepala na!..
kenapa dia tiba2 jadi sensasi di blogger..nampak beno nak naek pemes!hehe

p/s : dahla korg..malas nak taip pepanjang..nak buat keje skolah yg tergendala selama 12 hari! oh my USOP!yakk..hehe :)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome