| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Awak, kesian dayangdeno !
Tuesday | 8:37 PM

Assalamualaikum wbt guys..
hmm hari nii lepas asar tadi kan, tni blogwalking..biase laa hari rajin kan? hee

oke, now.. tadi, sedang tni berblogwalking, terbace laa suratkhabar lame, biase la, duk atas meja kan, hajat nak campak terus, tapi tertengok satu keratan ttg dayangdeno , org ganu, dia sakit parah sekarang ni..maybe kita tngok dia sihat je, tapi tak sebenarnya..

..mmg sedih gile lepas bace belog si dayang deno..knal tak? oke, bagi korg yg tak tahu, dayangdeno ni menghidap penyakit SLE..kalau korg nak tahu, cube google..tapi, secara ringkas, penyakit nii kekadang boleh membawa maut..tak silap yg tni search tadi, penyakit nii lebih kurang antibodi dia tak kuat mcm yg normal la..

kalau korg rase prihatin, cube la pegi belog dia..dia slalu updatekan blog dia..katenye sayang :)
nak kate budak, dah jadi mahasiswi dah..tapi muke dia cute je..korg pegi eh..tni hrpkan nii ..


"dia datang tiba2.. dia suka menyerang deno.. tetapi bila dia datang, deno lawan dia.. siapa dia..?"


kesian akak ni kan, tni rase prihatin sangat2..same2 kita doakan dy supaya cepat sembuh k?
ingatlah, di saat kita ingat kita sakit, ingatlah, ramai lagii org yg lebih sakit dari kita...

p/s : u always let me be the last one to know, dear~



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome