| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Umrah Sticky Postt !
Wednesday | 2:08 PM

Assalamualaikum guys!

psst..psst...nak mintak ngan korg something boleh tak?

ekceli, nak mintak korg doakan untuk tni eh..

sbb insyaAllah dgn izin Allah, tni pegi umrah esk : 27/3/2011 (selasa)

boleh kan?hee..biar selamat sampai dan balik semula..!

so, sory sesangat kalau tak sempat nak follow yg mane dah follow tu..

kalau ade jodoh, tni follow belog korg lepas nii eh??

just sampai 12-4-2011 je tak update..!

jangan rindu2 eh..hee :)

salam sayangs dari norhartinie adnan selaku pengurus belog yang hudus ini!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome