| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Result Saya? *ceh tajok
Monday | 4:26 PM

aww..snior2 duk sibuk sal result SPM, tak pasal2 lak tni sibuk sal result bgi pencapaian peperiksaan penggal pertama...

ekceli, tak nak jadik terlalu taksub, tapi tni bangga dpt prove to myself, even kelas kedua pon boleh kan.. asal usaha+belaja+tumpu..haa..kan kan kan?

nak scan gambar result, scanner rosak..hmm tak pelah..tni kasi tahu k.. tak menipu nyee..hee

Bahasa Melayu
80-A
Bahasa Inggeris
 81-A
Sejarah
70-B
Geografi
80-A
Bahasa Arab Komunikasi
40-D
Pendidikan Islam
 82-A
Mathematics
82-A
Science
 65-C
Kemahiran Teknikal(Pilihan 1)
67-C

waa... 5A 3C 1D... cehh..puas hati, tapi nak usaha lagi ! :)

Kedudukan Kelas : 1/31
Kedudukan Darjah : 4/31

even, tni kelas kedua, tni nak prove and usaha bebanyak lagi kat kwn2, guru and especially my lovely parent!

p/s : mood : tekezut..


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome