| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Golek-golek..boom..!
Sunday | 10:42 PM

hadoii..hayya..punyerlaa skit kepala hotak tengkorak tni..citt...keraspunyerkatil..ngan aku jugak ko nk eksiden..pie daa..! <- maafkan tni korg..!..di lamun prasaan membuak nk marah kat katil yg besa gedebak tuh..wat sakit aty jee..cih..

hehe..im sory katil..hari nii tni nk lepaskan geram kat kau..haihh..tak pasal2 nk berang ngan si katill..
tpi..benjol tau tengkorak tni nih...korg, nk tau tak knape, niii hah,..si katil cap ape ntah..*err..punyerlaa eksiden dgn tni..gedebush..!..sakit tau..!...dah tahu org nk merangkak bwh katil amik brg..rileks2 je dy hantok kepala tni ngan dy..thu laa jeles dpt bju baru..!..

oke..daaa daaah..so hepy today..kuar jejalan ngan my besties..heppy giler...tak sangka lak ai nih duit tni tak abis...*pes time gie kedai tak overbajet...cehh..hehee..

esok, rase cam nk wat tutorial je..nk tahu tutorial ape..?...wait n see orise?..*prkataan baru bagi orite!.. =)

p/s : mengapa nyamuk, kau tak paham2 lagi aku sdg kesakitan, tpi kau ttp inginkan darahku untuk bdn mu?mengapa?? -.-'

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome