| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
emm..mak! tni nak jadi tuu..
Sunday | 9:10 PM

klaka lak teringat time tadi.. mak tni tnye, tni nak jadi ape nanti tni besar..tni yg sememangnya straight to the point cakap jelah kan..

tni  : tni cita2 nak jadi pekerja yg duk depan pc, print kertas kerja, bagi bos sign, hantar.

ma : haa? keje ape tuh? kerani? kalau keje kerani, lepas spm pun dah dpt mintak.

tni  : ha'ah..actually, tni nak jadi surirumah lepas kawen..miahhahaha..

ma : ngarut memalam buta nih! dah dah..! kalau tni nak jadi kerani, jadi kerani skolah jelah..

tni  : mak! tak nak dah keje kat skolah! boring gile tngok skolah. sahkan lak nak keje sbgai kerani kat situ.

ma : knape lak?

tni  : yela..nanti kene marah kat cikgu besa..

ma : haha..teruk ko..!

alamak walaweh..geram laa..tni nak letak cita2 sbgai pnsyrah, tpi dgn result exam mcm ni? haa..tak payah mimpi! citt...

p/s : kawan-kawan ku yg tersayang dah tekene fobia "cu citer, cu citer"...agagaga

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome