| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
jom belajar, tambah ilmu beb!
Wednesday | 3:09 PM

hari nii, tni belaja bahasa arab..giler! satu kelas punyer fail! ade ke patut? hmm, entahla, even kitaorg pun tak tahu nk jawab mcm mne..btw, skrg tni dah start buat ulangkaji sendiri, sape lagi an nak tolong kita selagi kita tak tlg diri sendiri ni an?so, alhamdulillah, iimprove laa sesikit.. hee..!

jom kita belajar dgn budakyangperasanustazah nii eh? :)

1.assalamualaikum, apa khabar? datang dari mana?
-  النشر، كيف حالك؟ تأتي من؟  

2. kamu sihat? kamu dari mana, sahabatku?
كنت في صحة جيدة؟ أين أنت من، يا صديقي؟   

haa...setakat tuu je tni belaja..hehehe..tak pelaa..sikit2, lame2 insyaAllah dpt jadik tokoh maalhijrah..hahaha

p/s : SPM si HIM masih tiada jawapan.. !    

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome