| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Bunuh Diri, Tak Ingat Dosa ka??
Friday | 2:07 PM

sbgai budak kelantan yang seyes isu ngeri ni (wakaka..citt..dahlaa post lambat sal ni), tni geram gak dgn budak kolot kat bwh nii..de ke patut...kesian gile ngan mak bapak n malu ar kat adik-bradik dy,pak we..haih..

tni dgr, hamba Allah yg kat bwh ni, dikatakan ade mslah kluarga and masalah putus cinta....haihh..mengucap mengucap..even awk (d tjukan kpd hamba Allah yg tak sedar nak duk mne kat akhirat nnti), rase nak mati, baek derma organ2 awk dekat org yg nk memerlukan organ cam buah pinggang ke or pape jelah..kalau tejun, mati pecah bederai..buat rugi je kan?



 entah pape laa

hmm..thats my desicion la kan?..lepas bace sokhabar kosmo, tekejut anak itik gak tni, sbb menurut sumber kosmo : budak pompuan tuu berasal dari budak kampung Gaung..tapi nasib bek bukan kg tni je yg name Gaung, bnyk lagi..kat Kota Bharu n bla bla bla..

haduyya..kiamat nak dekat dah.. korg tak sedar lagi ke?..jadi, sape yg solat tak cukup 5, puase tak ckup 30 hari, betobat laa..klau sume org dah tak nak terima korg, ingat kat Allah, Dia tak pernah tnggal kite tau..
haa..dahh dahh..

smalam, abang tni merepek, sbb jam teruk gile gile gile dekat kota bharu tuu..(padan muka)..citt..ye laa,, opis abng tni depan kb mall je..so, mmg dgn abang tni skali laa telibat nak saksikan siaran langsung orang pompuan buat shuffle dgn pisau d tgn, atas bangunan kb mall tuu kan..

p/s  : speechless..!..iman tak tahu kat mane, otak letak dekat kepale lutut yg bulat tu..!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome