| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Budakecik Apehal?
Saturday | 12:09 AM

haduh. geram gile dengan sorg budak tecik ni. tak abis2 nak 'cakar' org. nak cakar balik kang esok masuk paper lak. sabo je la. nasib baek anak buah, kalau tak, inginku buat lukisan torpografi atas badan dy..!

ape laa punye mak sedare cani, tak prihatin. prangai budak2. tpi kan, agak menambah kegeraman di waktu mlm la! ekceli, sakit hati dgn datuk N. de ke patut, ckp something dia dah janji tak kan buat and tak kan cakap depan tni lagi. tapi lepas amik SPM, (dah jadi matured agak nye), terus buat kite cam bebudak. kasi lempang mamak baru tahu.

pd pendapat korg kan, ape feeling korg bile org yg korg syg, terutamanya abang sendiri, berubah? my mean, mcm jarang dah gurau2 .(pdhal feeling tni je, tak seda dah remaja, mane boleh usik2 anak dara..haha) oke, tu hal abang, kalau suami, pakwe ?

orite2. tni tak mengampu lagi. nak tido. insyaAllah esok kena pergi kursus umrah lagi. hmm. tak de jodoh dgn Al-Quds. tukar syarikat Andalusia (lebih bagus and urusan lebih cepat serta muktamad bukan mcm Al-Quds)

p/s : updated, baru nak reply msg datuk N nii.. 12.07 am.

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome