| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Bila Dah Bengang !
Sunday | 3:11 PM

bila dah naik bengang..mulaa laa tni nk fikir bukan2..time2 panas, mmg mcm2 decision dikemukakan dlm kepala hotak tni ni..kekadang geram+ rase cam nak merajok lelame je..why?

hm..meh nk cite k..

* al-kisahnyaa...

si HIM dtg skolah hari ni..act, tni hepy gile ar..terbayang2 nak jumpa si HIM, nak borak2 dgn dy..but len jadi nya..

tni geram gile kat sorg akak senior nii..but d sbbkan tni junior yg tak suka cari masaalah dgn si senior yg tak abes2 buat tni bengang nii, tni sabar jelaa..buat muka poyo.. -.-'

mmglaa, pes time..si HIM suka kat dy sbb nmpk cam budak baek je kan..even tni pon nmpk dy cam sweet gituu..but, dont judge the book by its covers..sbb bila dah knal..wlaupun, my thinking always positive about her..
but..tni dpt nmpk sesangat, dy mcm sukakan my HIM..

yelah..tni pon mnusia biase gak..pompuan yg biase gak..suka jeles2 things nii..ade ke patut, she said to me last month tak silap, " geram laa dgn HIM, dy text akak, ckp jgn kacau tni lagi..sbb dy ingat akak sound tni.."

hey akak, meh nak kasitau, " kalau akak suke kat dy..akak tak yah bengang2..tak yah nak jeling2 tni time tni nk gie kat dy...please tell me..ckp kat tni akak tegila-gilakan dy smpai akak buat tni sakit hati..akak buat tak tahu yg semua pompuan akan jeles kalau ckp suami ke, boyfie ke, sukakan dy time dulu2....tni respek akak, so straight to the point laa kak...." (mmg respek sebab dy senior tni, kan? kalau tak respek, mmg dah tak panggil dy 'akak'..)

tadi, time nak jlnkan plan tni and si HIM, eh eh eh..terngehe-ngehe dy kat situ..geram aje nak toing2 ngan dy..tpi pasal tni dpt kesabaran and tak berbaloi begaduh sbb lelaki, tni biarkan jela..but rugi laa..sbb tni tak dpt nak jumpa si HIM..sedih Y.Y . its okay, klau jodoh, tak ke mana lah ..

but, tni duk suspek, tentu si HIM sedihlaa tni tak dtg jumpa dy..hmm..nak buat mcm mne, tni tak nak amik risk, sakitkan hati tni duk kat situ..even nak lalu or jalan pon..hmm..HIM kene laa paham, prasaan tni mcm mne, kalau dah tahu sal semua nii k?





haa..pnjg pulak merepek hari nii..biarlaa tni cakap sorang2 :'(

p/s : score A : 2 subject : this day.. :)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome