| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
250++ Akar Tunjang
Tuesday | 3:03 PM

*ehem...ehem..hari nii tni nak gunakan ayat skema eh ? hehe

Dengan senang hatinya, tni terkejut gile!..*eh, gile ada dlm kamus ke?haha..mestila terkejut, dah dulu mana laa ade orang sanggup follow rumah buruk tni ni kan?

skarang tak tahu lagi nak bagi ape kat 300th follower nii yg bernama :- Fafa Rashid



tni dah tanya, nak tngok respons dia lak..hee..and rajin-rajin la korang naikkan trafik dia k?

actually, banyak sistem yang tni amalkan untuk tarik trafik, antaranya :-

1.tni blogwalking belog yg baru-baru and belog yg diorang suruh tni follow.
-tni memang tepatkan janji, kalau ade orang suruh tni follow balek, tni follow. tak kisahla berapa ribu pun follower tni and berape ribu pun tni kene follower-kan..

2.tni join kontest blog list.
-bnyk tni join, tapi tak ingat dah. hee :p

3.tni suka komen belog orang lain.
-kalau terjumpa tutorial yang tni belum pernah jumpe, tni komen and like kat facebook. jadi, bloggers kita mesti rasa banggakan?

4.tni suka ubah-ubah template belog.
-ramai bloggers yang blogwalking di belog tni akan cakap dyorang suka tni ubah-ubah template nii. hee :)

haa, 4 perkara tu je tni amalkan,*perasanlaa aku nii, bru 3oo++ followers dah menggelabah nak tnjuk sistem nii..hehe

p/s : 4a's with 4b's and 1c's..laa bes tak?


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome