| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
My Last Post Until 8th of March 2011
Friday | 8:51 AM
hmm:q:sedih giler tjuk:face41:..korang nk tau nape:s:coz tni daa ta dapat bukak fesbuk,blog,n len2 agy:face73:coz daa nk start study untk exam:face62:mybe update ai isnin@selase je:face22:

tpi,sesape yg nk suh follow balek..dlm mase 24 jam tni konfirm akn follow balek..coz esk dpt bukak agy:r:..n esk last,mybe x post any entry kot..actually, i failed arabic subject:face53:so, kne stdy hard untuk asas arab:face8:x kire x dpt a pon x pe:x:juz target 'pas' arab..taun dpn daa nk pmr:face30:

p/s : cantek x emoticon yg tni bru buat tuu,klau nk tahu,pegi kat page tutorial free kat atas k.. :face71:

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome